Frans - Spaans - Italiaans - in het buitenland leren - bel ons: 070 383 6666
CREA-LANGUES cursus voor leraren Frans
Moustiers-Sainte-Marie METEEN AANMELDEN | PRINT
lerarencursus

CREA-LANGUES cursus voor leraren Frans Een unieke cursus van 2 weken in de Provence voor leraren Frans waarbij u via een totale onderdompeling in de taal tegelijk werkt aan uw taalvaardigheid als ideeën kunt opdoen voor uw eigen lesgeven. U verblijft in het Monastère de Ségriès, een stijlvol gerenoveerd klooster, prachtig gelegen tussen bossen en lavendelvelden. Klik op deze link voor een virtuele rondleiding. Tijdens de maaltijden en activiteiten blijft u Frans spreken, onder begeleiding van de docenten. In de ochtenden wordt in groepjes van 3-6 personen aandacht besteed aan de diverse aspecten van de taal, in de middagen is er een afwisseling van workshops cultuur en didaktiek en activiteiten in de regio. De zaterdagexcursie is inbegrepen.
Voor leraren die een beurs willen aanvragen van het Europees Platform: let op de deadlines die ieder jaar vroeger worden! Boek uw cursus bij Tricolore onder voorbehoud van het verkrijgen van deze beurs (vermeld dit bij de aanmelding).
(Kijk voor andere cursussen van deze school bij de algemene beschrijving onder deze link.)

METEEN AANMELDEN

Lessen

aantal lessen/wk, 1 groepsles = 60 min.2 wkn
lerarencursus1915

Onderdak

onderdak (optellen bij lesprijs) 2 wkn
intern 1-pk volpension (11 nachten)1452
intern 2-pk volpension (11 nachten)1100
Het verblijf wordt standaard gerekend van maandagochtend tot vrijdagavond. Bij aankomst op zondag en vertrek op zaterdag worden dus twee extra nachten met halfpension in rekening gebracht.

Overige kosten/ prijzen

extra nacht & halfpension 1-pk104
extra nacht & halfpension 2-pk72
transfers (per traject)
groeps transfer vliegveld Marseille/TGV-Aix- Moustiers40
Groepstransfers: zondag van aankomst vanaf het vliegveld van Marseille vertrek om 17:45 uur (boek geen vlucht die later landt dan 17:00 uur). Vanaf TGV-Aix vertrek om 18:15 uur. Op de zaterdag van vertrek: om 10 uur arriveert het busje op Marseille Airport en TGV Aix-en-Provence.

Startdata

jan feb mrt apr mei juni juli aug sept okt nov dec
21