bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Centre International d’Antibes

Frans in Antibes

Antibes - Centre International d’AntibesLeer Frans op onze school in Antibes, die is gevestigd in een sfeervol gebouw met restaurant, terras en een heerlijke tuin. In drukke periodes wordt er gebruik gemaakt van een tweede gebouw in de buurt van de haven. Volg een cursus Frans in Antibes en kies uit een van de verschillende cursussen die geschikt zijn voor studenten van alle niveau’s. De standaardcursus bestaat uit 20 groepslessen en zijn aan te vullen met 10 minigroepslessen of 5 conversatielessen in minigroepen.

Verder lezen

Centre International d’Antibes (8-17 jaar)

Frans in Antibes

Antibes - Centre International d’Antibes (13-17 jaar)Leeftijd: 8-12 jaar en 13-17 jaar.
Een jongerencursus Frans in Antibes betekent zon, zee en Frans! Grijp deze kans om een cursus Frans in het prachtige Antibes te volgen samen met andere internationale studenten van ongeveer dezelfde leeftijd. Je kunt bij ons een volledig pakket boeken inclusief lessen Frans, uitgebreid activiteitenprogramma, verblijf in de residentie (op de campus) of bij een gastgezin op basis van volpension en bij aankomst en vertrek in het weekend een gratis transfer van en naar het vliegveld in Nice.

De school beschikt o.a. over een kantine, televisiekamer, zwembad, amfitheater en sportvelden. Het is ook mogelijk om als familie een cursus te volgen in Antibes. De ouders nemen deel aan het programma voor volwassenen en de kinderen nemen deel aan een kindercursus. Verder lezen