bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Alpha B

Frans in Nice

Nice - Alpha B De taalschool Alpha B bevindt zich in een mooi herenhuis midden in Nice in de directe omgeving van winkels, de oude stad en het strand, een ideale plaats voor een Franse taalcursus! De stad heeft voor ieder wat wils: het drukke leven van een grote stad, veel bioscopen en cafés, een goed studentenleven, maar ook een prachtig bergachtig achterland om schitterende wandelingen te maken. 

Bij Alpha B kunt u even ontsnappen aan de drukte van de stad, de school wordt namelijk omgeven door een eigen rustige tuin, waar u voor of na de lessen heerlijk kunnen ontspannen.

De taalschool is voorzien van een bibliotheek en een computerruimte waar gratis gebruik kan worden gemaakt van internet. Alpha B is opgericht in 1993 en heeft nu ruim 22 jaar later wereldwijd een grote naam opgebouwd. Het is een veelzijdige school en geschikt voor een breed publiek: van schoolverlater tot diplomaat! Verder lezen

France Langue – Nice

Frans in Nice

Nice - France Langue Volg een cursus Frans op deze persoonlijke taalschool in het hart van het levendige en gezellige Nice! De school is onderdeel van de keten France Langue die ook taalscholen heeft in Parijs, Bordeaux en Biarritz.

France Langue Nice ligt in Liberation – Borriglione, een chique en tegelijkertijd multiculturele wijk. Je vindt hier de rust van een residentiële wijk. In de buurt zijn veel winkels, restaurants, koffietentjes en bars. Het middelpunt van de wijk is de grote openlucht markt met zijn gezellige en typische sfeer. Hier vindt je meer dan 120 kraampjes met lokale producten, fruit en groente.

De school heeft twee verdiepingen en beschikt over 7 compleet vernieuwde klaslokalen, een studentenlounge, computerruimte en Wi-Fi. In de pauze en na de lessen kan je gebruik maken van de tuin zodat je kan genieten van de Mediterraanse zon.
Verder lezen