bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Accord

Frans in Parijs

Paris - Accord

Volg een cursus Frans op onze Accord school in het hart van Parijs, gelegen tussen het Louvre en Montmartre. Het een is groot, professioneel taleninstituut met verschillende cursussen voor studenten, hobbyisten en zakenlieden. Accord staat vooral bekend om de methode waarin spreek- en luistervaardigheid vooropstaan. De school heeft 20 lichte en ruime klaslokalen met audiovisuele ondersteuning, gratis internet-toegang, computerruimte, kantine en verkoopautomaten.

Verder lezen

E.L.F.E.

Frans in Parijs

Paris - E.L.F.E Volg een cursus Frans op onze stijlvolle school in Parijs. De school ligt in het centrum aan de Rue Montmartre met veel winkels, knusse bistro’s en gezellige café’s in de buurt. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven van Frans aan internationale studenten en zijn intieme sfeer is het een perfecte school om Frans te leren. De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 7 studenten waardoor docenten veel persoonlijke aandacht aan de studenten kan geven. Het schoolgebouw bestaat uit 12 lichte en ruime klaslokalen die allemaal zijn voorzien van audiovisuele apparatuur. Verder kunnen studenten gebruik maken van gratis WiFi-verbinding, een buitenterras en mediatheek. Verder lezen

France Langue – Notre-Dame

Frans in Parijs

Volg een cursus Frans op onze partnerschool France Langue – Notre-Dame in Parijs! De taalschool bevindt zich op slechts 200 meter van de Notre Dame kathedraal en op steenworpafstand van I’lle de la Cité, het pantheon en het universiteitsdistrict. Het is een levendige school met een jonge en dynamische sfeer. Ideaal voor studenten die zich de Franse taal en cultuur meer eigen willen maken om vervolgens misschien te gaan studeren aan een Franse universiteit.

Verder lezen