bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taal cursus Italiaans in Florence

Centro Fiorenza

Florence - Centro FiorenzaDrukke en toeristische studentenstad met een geweldige hoeveelheid kunst en cultuur en een groot aanbod aan restaurants en cafés. International House is gevestigd in een 17e eeuws palazzo aan de Arno, in het centrum, ten zuiden van de rivier. Een middelgrote school met een standaard programma van 20, 24 of 30 lessen per week. Ook combinatiecursussen met privé-lessen, zakelijk Italiaans, cultuurlessen, examenvoorbereidingen en een aparte 50+ cursus.

Eenmaal per week is er een grammatica clinic, een middag waarop de cursist gratis terecht kan bij een docent voor extra hulp bij grammaticale problemen. Een activiteitenprogramma met museumbezoeken, film op school, gezamenlijk restaurantbezoek en weekendexcursies in Toscane. Verblijf in gedeelde appartementen, studio’s en gastgezinnen. Ook studio’s in een appartementenhotel.


Florence

Een cursus Italiaans in Florence (Firenze) is tegelijkertijd een onderdompeling in de Renaissance van Italië. Een overdaad aan kunst in musea en op straat: een waar paradijs voor de kunstliefhebber. Het is de stad van Leonardo da Vinci, van het museum Uffizi, van de beroemde Duomo en de zonsondergang vanaf de Ponte Vecchio. Het toerisme speelt zich af op een aantal vierkante kilometers, alles is te belopen. Dat geeft soms wel wat gedrang en lange wachtrijen!

Deze plaats heeft 402.211 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.337 km.

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Ik koos voor Florence omdat ik er eerder was geweest en wist dat het een mooie stad was waar veel te beleven viel. De leraren waren ronduit fantastisch. De school bood een gevarieerd en interessant activiteitenprogramma aan, en had ook veel informatie over evenementen/excursies buiten school om
Nikki Thompson

Heb 2 weken cursus gevolgd bij International House in Florence en de lessen zijn prima bevallen. De test de 1e dag was een beetje vluchtig, maar het resultaat was in orde. Er waren grote leeftijdsverschillen in de groep maar dit was geen probleem. Heb zeker vooruitgang geboekt met de taal en de leraren waren zeer geschikt. Mijn onderdak in een appartement was boven verwachting. Florence is zeer de moeite waard.
J. H.

Het programma is volledig op maat gemaakt om in iemands indivuduele behoefte te voorzien. En is dus zeer geschikt voor zakelijke leidinggevenden, niet alleen voor toeristen. De stad Florence biedt een fantastisch decor! Geweldig!
Spike

Wat een prachtige manier om deze taal te leren!
Erwin

Ik ben 66 jaar en wilde altijd al een taal leren in z'n eigen land. Ik was bang dat ik misschien te oud zou zijn. Maar het was prachtige, maar toch ook vermoeiende, ervaring en mijn Italiaans is absoluut verbeterd. En waar kun je het beter leren dan in Florence. Iedereen bedankt!
Janet