bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taalcursus Italiaans in Sanremo

Omnilingua

Sanremo - OmnilinguaEen heerlijke vakantiebestemming aan de prachtige Italiaanse Bloemenrivièra. Sanremo heeft een gezellig centrum, veel monumentale gebouwen, restaurants met typische gerechten uit de streek, een wereldbekend songfestival en een fantastisch klimaat. Gemakkelijk bereikbaar per trein vanaf Nice! Omnilingua is een goed georganiseerde, kleine school, gevestigd in een historisch pand met tuin in het centrum van de stad.

Standaardprogramma’s van 20 of 30 lesuren per week of een combinatie met privé-lessen, met een kook & wijncursus of lessen zakelijk Italiaans. Tevens worden er regelmatig 2-weekse 50+ cursussen georganiseerd, bestaande uit Italiaanse lessen, 3 excursies, 2 kookavonden en een wijnproeverij. Voor de andere cursisten zijn er ook veel activiteiten, zoals films op school, theaterbezoek, een boottocht, wijnproeven en concerten. Huisvesting in gedeelde appartementen, studio’s, gastgezinnen of hotels. De school heeft een babysitservice! Let op: op feestdagen wordt een excursie georganiseerd!


Sanremo

In noordwest Italië aan de Middellandse Zee ligt Sanremo, een badplaats met 50.000 inwoners. Elk jaar wordt hier het befaamde Sanremo Festival gehouden en de wielerklassieker Milaan-Sanremo.

Deze plaats heeft 56.903 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 922 km.


Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Ben in augustus/september 4 weken in Sanremo geweest. Heb erg genoten, maar vind de plaats mooier in de lente. Sanremo lag goed gesitueerd, wat temperatuur betreft het minst warm van Italië. Over het algemeen waren de lessen goed, al hield men zich niet altijd aan het voorgenomen programma. Ik had duidelijk niet genoeg woordenschat en les gehad. Ik kan erg goed luisteren en ik merk nu in de klas dat ik erg goed mee kan komen en zie niet meer op tegen conversatie. Ik had een geweldige gastvrouw. Elke dag verse broodjes bij het ontbijt en 's avonds een warme maaltijd, zij was een geweldige kok. Over twee jaar klop ik waarschijnlijk weer bij jullie aan. Tot dan!
Adriana Manders