bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Castila

Spaans in Granada

Granada - CastilaGranada is een gezellige, populaire studentenstad, met een levendig uitgaanscentrum, maar ook eeuwenoude tradities. Castila bevindt zich in de Moorse wijk Albaicín, het meest pittoreske deel van de stad. Sommige lokalen kijken uit op het Alhambra! Een kleine school, waar de docenten buitengewoon actief deelnemen aan allerlei activiteiten. Standaardcursussen van 20 of 30 lesuren in kleine groepen.

Verder lezen

Delengua

Spaans in Granada

Granada - CastilaGranada is een gezellige, populaire studentenstad, met een levendig uitgaanscentrum, maar ook eeuwenoude tradities. Delengua is gelegen in het centrum van Granada, in de prachtige wijk Albaicín op slechts 1 minuut afstand van Plaza Nueva en 5 minuten van het beroemde Alhambra en de Calle Elvira, met talloze bars, restaurants en clubs. Rondom de school bevinden zich vele Arabische winkels die een enorme verscheidenheid aan interessante en unieke items verkopen.

De taalschool is opgericht in 1997 en het historische gebouw is onlangs gerenoveerd. Het bestaat uit drie verdiepingen en een terras met een mooi uitzicht over het centrum van Granada. Op de 2e en 3e verdieping bevinden zich volledig ingerichte appartementen en op de eerste verdieping een aantal klaslokalen en een computerruimte met gratis internet. De receptie van de taalschool ligt op de begane grond, evenals de bibliotheek, meer klaslokalen en een patio waar de studenten elkaar ontmoeten voor de verschillende activiteiten. Onze partnerschool heeft alles wat je nodig hebt om Spaans in Granada leren.

•    Een breed scala aan lesmateriaal voor alle niveaus.
•    Spaanse boeken, films en muziek.
•    Een computerruimte met gratis toegang tot internet.
•    Gratis draadloos internet in het hele gebouw

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Je hebt hier de mogelijkheid om 20 groepslessen Spaans per week te volgen in internationale groepen van maximaal 8 personen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor DELE-examenvoorbereiding, (extra) privéles, Commercieel/Zakelijk Spaans, en Spaans in combinatie met Flamenco.

Het verblijf is in een gastgezin (maximaal 20 minuten lopen van school), gedeeld studentenappartement (2-5 personen, max. 10 minuten lopen van school) of een privé appartement (ook op max. 10 minuten lopen van school).

Verder lezen

don Quijote – Granada

Spaans in Granada

Granada - don QuijoteDeze school van don Quijote ligt in het oude stadscentrum dichtbij het Palacio de Congresos, de kathedraal en op loopafstand van het Alhambra en het Albaicín. Per week 20 of 30 lesuren, aangevuld met 5 cultuurlessen, maar ook DELE-cursussen worden aangeboden! De don Quijote lesmethode is interactief, met de nadruk op spreekvaardigheid. Veel activiteiten zoals films, muziekavonden en Sevillana’s dansen en ieder weekend een excursie.
Verder lezen