bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taal cursus Spaans in Granada

Castila

Granada - CastilaGranada is een gezellige, populaire studentenstad, met een levendig uitgaanscentrum, maar ook eeuwenoude tradities. Castila bevindt zich in de Moorse wijk Albaicín, het meest pittoreske deel van de stad. Sommige lokalen kijken uit op het Alhambra! Een kleine school, waar de docenten buitengewoon actief deelnemen aan allerlei activiteiten. Standaardcursussen van 20 of 30 lesuren in kleine groepen.

Voor de goedkopere trimesters gelden vaste startdata. Extra opties van 10 uur per week: literatuur, cultuur en zakelijk Spaans, het hele jaar door. In de winter is het genieten van de Sierra Nevada met het programma Spaans en skiën (1 week lessen Spaans en 1 week skiën, andere combinaties mogelijk)! Verblijf in gedeeld appartement (gedeeld met Spanjaarden of medestudenten), in het Albaicín of in het centrum (op loopafstand van de school). Ook in gastgezin of een eigen appartement.


Granada

Een topbestemming in Andalusië. Deze stad heeft het langst onder Moors gezag gestaan, dus vindt u hier nog een rijkdom aan Arabische invloeden. Geniet van de schoonheid van het Alhambra, of van de gratis tapas die u in bijna alle bars bij uw drankje krijgt, of ga snowboarden of skiën in de Sierra Nevada, het prachtige berggebied dat u kunt zien liggen vanuit de stad.

Deze plaats heeft 287.900 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 2.170 km.

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Ik ben nog nooit met zovel plezier naar "school" gegaan. De manier van lesgeven heeft me zeer aangesproken. In het appartement voelde ik me weer echt student (kromme koekepan, het licht viel een keer uit, lekkere muziek van de buren) geweldig!
M. van Lienen

Wat een geweldige ervaring zo'n talencursus! Heb ontzettend veel geleerd. Heb mijn kennis over verschillende nationaliteiten vergroot door veel op te trekken met mijn mede-cursisten. De school is echt een aanrader. Ze gebruiken plezierige lesmethoden en organiseren hele leuke activiteiten. Hierdoor heb ik een echt vakantiegevoel overgehouden! Bedankt voor de tip TRICOLORE heeft goed aangevoeld wat ik zocht.
A.Z.

Bijzonder leuke school. De kleinschaligheid is een groot voordeel (ca. 30-40 leerlingen). Leraren kennen de leerlingen en zijn erg aardig. Besteden veel aandacht aan naschoolse activiteiten. Veel geleerd doordat er door studenten onderling en in mijn gastgezin bijna altijd spaans gesproken werd
Neeltje Konings

Bedankt voor de ontzettend leuke cursus. Ben zeer enthousiast over de school, appartementen, stad etc. Ben zeker van plan om nog een keer terug te keren naar Granada en Castilla! Het was absoluut de moeite waard!
Mascha Westgeest

Prima lessen. Samen met mijn zoon ben ik spaanse lessen gaan volgen. Hij is voor 8 weken gebleven en ikzelf voor 1 week. Het was een prettige ervaring om samen dit nieuwe avontuur te beginnen. Zodra ik terug was in Nederland heb ik de draad weer opgepakt
A. Hegeman