bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taalcursus Spaans in Madrid

don Quijote – Madrid

Madrid - don QuijoteMadrid is cultureel gezien misschien wel de interessantste stad van Spanje, met alle musea, theaters, bioscopen en galerieën. Ook het intensieve nachtleven is beroemd! Don Quijote bevindt zich in het drukke centrum, dichtbij de Gran Vía. Gemakkelijk bereikbaar en een prima uitgangspunt voor het verkennen van deze boeiende stad.

Per week 20 of 30 lessen aangevuld met 5 cultuurlessen, van 1 week tot een heel studiejaar. De lesmethode is zelf ontwikkeld, interactief en communicatief. DELE-cursussen driemaal per jaar. Activiteiten, waaronder een welkomstdiner en een stadswandeling en elk weekend een excursie buiten de stad. Verblijf in gedeelde appartementen, een studentenresidence of in een gastgezin. Denk ook eens aan een combinatie met de andere don Quijote-scholen.


Madrid

Een bijzonder ervaring is Spaans leren in Madrid. Deze bruisende hoofdstad van Spanje vormt het letterlijke en figuurlijke hart van het land. De pleinen en parken zijn gevuld met gastvrije levensgenieters en hier moet u dus zeker een graantje van meepikken. Verder biedt de stad interessante musea en heerlijke restaurants. Een absolute must-see is het treinstation Atocha. De stationshal bestaat namelijk uit een tropische tuin. Voor een goed overzicht over deze stad maakt u een ritje in de kabelbaan, deze eindigt in een park waar u vervolgens heerlijk kunt wandelen.

Deze plaats heeft 3.084.700 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.763 km

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Heb een super tijd gehad in Madrid, de stad heeft veel cultuur te bieden en een bruisend nachtleven. Goede lessen, toffe docenten, heel gezellig, gemotiveerde leerlingen, leuke mensen
Liselotte van Steenis

Madrid is een super stad en op de school werd ik heel leuk ontvangen en de beide leraren waren top! De lessen waren erg gezellig en leerzaam. Mijn appartement was super. Zowel qua ruimte als locatie.
Maartje Gundersen

Madrid is een geweldige stad voor jongen, er is altijd iets te beleven en je raakt niet uitgekenen. De lessen waren goed, snel en duidelijk en ik heb zeker in die vier weken vooruitgang geboekt met de taal. Werd door de school vriendelijk ontvangen. Heb ook meegedaan aan de excursies en andere buitenschoolse activiteiten
Stephanie de Zeeuw

Over het algemeen zijn de lessen prima geweest. Goede begeleiding, goede cursusmaterialen en alles in het spaans. In het begin leer je als beginner heel veel omdat je nog bijna niks weet. Madrid is een geweldige bruisende stad die 24 uur leeft.
R.v.W.

De lessen zijn me heel goed bevallen. Het niveau was precies goed. Goed lesmateriaal, alles werd duidelijk uitgelegd en in de boeken stonden voldoende plaatjes. Zonder de cursus was ik niet geslaagd voor mijn mondeling Spaans (HBO) en nu ben ik afgestudeerd!
E.v.d.V.