bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taal cursus Spaans in Puerto de la Cruz

don Quijote – Tenerife

Tenerife - don QuijoteTenerife is het grootste eiland van de archipel, een eiland met een adembenemende natuur (de vulkaan El Teide) en altijd een heerlijk klimaat. Puerto de la Cruz is een stadje met veel restaurantjes en cafés. Deze school van don Quijote is klein en intiem, gehuisvest in een karakteristiek pand met een binnenplaats met typische planten van het eiland.

En dat op slechts 5 minuten loopafstand van Playa Martiánez. Per week 20 of 30 lesuren met 5 extra cultuurlessen waarin je uiteraard ook de cultuur van het eiland leert kennen. Veel activiteiten en elk weekend een excursie. 50plus cursussen op vaste data. Verblijf in een gedeeld appartement of bij een gastgezin. Een eigen appartement op aanvraag.


Puerto de la Cruz

Ga Spaans studeren in Puerto de la Cruz, de stad aan de noordkust van Tenerife. Geniet hier van het leven op een Spaans eiland. Ontspan bijvoorbeeld na de lesuurtjes van uw Spaanse taalcursus in Lago Martianez, de door architect en kunstenaar Manrique ontworpen exotische zeewaterbaden aan de kust. Of ervaar de gezelligheid in smalle straatjes en het Plaza del Charco.

Deze plaats heeft 30.000 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 3.154 km.

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Door de combinatie van Spaans en duiken heb ik gekozen voor een cursus in Puerto de la Cruz. De lessen hadden een goede opbouw en er zat een goed tempo in. Goede lesmethode en goede leraren. Ik heb merkbaar vooruitgang geboekt met de taal. Er werden wel activiteiten georganiseerd, maar ik heb daar niet aan meegedaan. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen.
J.G.M. Maas

Heb zeker vooruitgang geboekt met de taal. De lessen en de lesmethodes waren goed. De leraren geschikt voor hun vak. Heb deels meegedaan aan de buitenschoolse activiteiten. Ze waren interessant, leuk en gezellig. De omgeving vond ik zeker de moeite waard, de stad iets minder
M.v.d.V.