bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taal cursus Spaans in Salamanca

don Quijote – Salamanca

Salamanca - don QuijoteDe oudste vestiging van don Quijote vinden we in een prachtig gerestaureerd klooster, in het historische centrum. De school heeft een gezellige tuin, een bibliotheek, een computerlokaal (gratis internet) en een eigen café. Per week 20 of 30 lesuren, aangevuld met 5 cultuurlessen (waaronder flamencolessen). De eigen methode is interactief, dus veel communicatie! Veel activiteiten en elk weekend een excursie buiten de stad. Verblijf in een gedeeld appartement, een studentenresidence of een gastgezin, op maximaal 20 minuten loopafstand van de school. Denk vooral voor een topjaar ook eens aan combinaties met de andere don Quijote-scholen.


SalamancaSpaans leren in Salamanca is een feest voor iedereen! Dat is deels te danken aan het wereldberoemde grandioze nachtleven, maar de stad biedt nog veel meer. Bewonder de Unesco-beschermde oude bouwwerken, bijvoorbeeld de Universiteit van Salamanca. Of rust uit, bekijk mensen, oefen Spaans met de lokale bevolking op het mooiste plein van Spanje, zoals vele mensen het Plaza Mayor van Salamanca noemen. Hoewel andere interessante steden en Portugal dichtbij liggen, vergeet niet te genieten van het heerlijk ontspannen sfeertje van deze unieke studentenstad. Deze plaats heeft 186.300 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.756 km.

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Eerst sprak ik helemaal geen Spaans en nu na een maand cursus in Salamanca kan ik dat wel. Goede leraren, vooral Almudena. Er werden wel excursies georganiseerd maar heb daar niet aan meegedaan. Salamanca is een paradijsje voor de student.
Frederike Nuggeren

Door mijn Spaanse cursus ben ik veel vrijer met spreken geworden. De lesmethode was niet te moeilijk. Goede lessen, duidelijke uitleg en genoeg ruimte voor vragen en veel interactie. De leraren gaven goed les en toonden ook persoonlijke interesse. Ieder weekend was er een excursie en op door de weekse avonden zang, dans en cultuurlessen. Allemaal erg leuk en leerzaam. Mijn verblijf in een studentenflat en het gastgezin is goed bevallen, alles was goed geregeld.
Marina Metten

Ben begonnen als beginner en wist alleen 'hola', maar na 7 weken cursus begrijp ik bijna alles als ik Spaans hoor. Lessen en de leraren waren erg goed. De georganiseerde activiteiten waren heel gezellig. Als eerste een rondleiding door de stad waarna er nog genoeg tijd was om zelf rond te kijken. Ben ook naar Madrid geweest. Salamanca is een topstad!
Valérie Haans

Lessen zijn over het algemeen goed bevallen, goede leraressen, goed materiaal en heb zelf aangegeven dat ik grammatica wilde herhalen, die ik al had gehad. Kreeg een zeer goede test, zowel schriftelijk als mondeling. Heb extra conversatielessen bijgeboekt. De georganiseerde activiteiten waren erg leuk. Vooral de tapastour met de leraressen. Werd de eerste dag door de school goed ontvangen. Salamanca is een leuke studentenstad met veel leeftijdsgenoten.
Karin van Noort