bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Leer Spaans in Salamanca

Sampere – Salamanca

Estudio Sampere SalamancaOnze partnerschool Sampere bevindt zich op slechts vijf minuten lopen van Plaza Mayor, het hart van het centrum. Alles speelt zich af rond dit plein, dat omgeven is met barretjes, restaurant en winkels. Vrijwel alles in Salamanca ligt op loopafstand van elkaar; kerken, oude straatjes, etc.
De taalschool beschikt over 7 leslokalen, voorzien van airconditioning. Het is een kleine school met een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer, waar iedereen elkaar snel leert kennen.

De cursussen vinden plaats in groepen van maximaal 9 personen. Het standaard programma bestaat uit 20 groepslessen Spaans per week, maar het is ook mogelijk een DELE voorbereidingscursus te volgen, een 50+ cursus of privélessen. Als aanvulling op de taalcursussen worden er 4 cultuurlessen per week aangeboden.

De taalschool organiseert ook (culturele) activiteiten zoals bezoeken aan musea en monumenten, excursies naar Segovia, Ávila en Alberca, tapas tours, karaoke, etc.

Verblijf is mogelijk bij een gastgezin, in een gedeeld appartement, privé appartement of hostel.


Salamanca

Spaans leren in Salamanca is een feest voor iedereen! Dat is deels te danken aan het wereldberoemde grandioze nachtleven, maar de stad biedt nog veel meer. Bewonder de Unesco-beschermde oude bouwwerken, bijvoorbeeld de Universiteit van Salamanca, of rust uit, bekijk mensen en oefen Spaans met de lokale bevolking op het mooiste plein van Spanje, zoals vele mensen het Plaza Mayor van Salamanca noemen. Hoewel andere interessante steden en Portugal dichtbij liggen, vergeet alstublieft niet te genieten van het heerlijk ontspannen sfeertje van deze studentenstad. Salamanca heeft 186.300 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.756 km.

Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Het is altijd spannend om naar een ander land te gaan en de taal te perfectioneren. Maar het is ook avontuurlijk omdat mijn zus en ik in die 14 dagen echt in Spanje woonden, verbleven en leefden zoals de Spanjaarden. Hoewel wij niet meer de jongsten zijn ondekten we dat er veel vrouwen zoals wij waren uit andere Europese landen. De internationale contacten zijn bijzonder interessant en leerzaam en we konden met elkaar in het Spaans communiceren
A. Roks-Oerlemans

De lessen waren van goede kwaliteit. Veel aandacht van de docentes. Lessen gingen niet te snel, er werd niet snel verder gegaan als je iets niet begreep. De activiteiten op school waren over het algemeen leuk en gezellig. Hele actieve school! Salamanca is een hele mooie stad
B.v.W.

De lessen en de lesmethodes waren zeer goed. Leraren waren erg gedreven, opgewekt en enthousiast. Had 14 dagen privéles en ben van niveau 0 naar een niveau gegaan waarbij ik mezelf nu aardig kan redden in gezelschap
Jennifer Hofland

Uitstekende lessen. Mijn appartement voldeed helemaal aan mijn verwachting. Ik begon op niveau 0 en kan nu een beetje uit de voeten.
Marinus Meijer

Hele goede school, lessen waren heel goed. Sprak nog geen Spaans en heb goed Spaans leren spreken. Onderdak was heel netjes.
Caroline Mullers

Heb absoluut de tijd van mijn leven gehad. Heb na 3 maanden heel wat opgebouwd met de leraressen die mij les gaven en niet te vergeten vrienden voor het leven gemaakt. Kan iedereen aanraden in een gastgezin te gaan, het is moeilijk maar je leert er veel van.
Annabel Meurs