bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taalcursus Spaans in Valencia

don Quijote – Valencia

Valencia - don QuijoteDe populariteit van de derde stad van Spanje is sterk toegenomen de laatste jaren. Niet alleen het prettige klimaat en de mooie stranden spelen een rol, maar ook de stad zelf is een stuk levendiger geworden. Don Quijote ligt in het centrum in de ‘Círculo de Bellas Artes’, een gerenoveerd mooi oud gebouw met veel cultuur en charme. Per week 25 of 30 lesuren volgens de eigen don Quijote-methode, dus veel spreekvaardigheid. In het programma zijn vijf optionele cultuurlessen inbegrepen. Tevens bieden zij DELE-cursussen aan en naast de taallessen ook veel activiteiten, waaronder elk weekend een excursie. Verblijf wordt geregeld in een gedeeld appartement, residentie of in een gastgezin. Denk ook eens aan een combinatie met de andere vestigingen in bijvoorbeeld Granada, Barcelona, Salamanca en Madrid.


Valencia

Ga Spaans leren in Valencia en geniet van deze stad. Proef de op straat versbereide paella, sta figuurlijk in vuur en vlam tijdens het feest Las Fallas, voel de Spaanse zon op uw huid op de vele terrassen en les uw dorst met het Valenciaanse drankje Agua de Valencia of het iets klassiekere Horchata. Of bewonder de aparte maar tevens aantrekkelijke combinatie van klassieke en futuristische architectuur. Op zoek naar vitamines en een vies pak? Bezoek het tomatengevecht in het nabijgelegen Buñol.

Deze plaats heeft 777.400 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.853 km.


Prijzen/data 2023


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Goede lessen en héél goed lesmateriaal. Prima leraren. Er werden weinig activiteiten georganiseerd, eigenlijk alleen een wandeling door de stad. Het onderdak in een studentenhuis was prima. Ben vanaf Barcelona met de trein naar Valencia gegaan. Prachtige stad en omgeving qua natuurschoon en architectuur.
J.M.J. van Tongeren

Lessen waren een leuke combinatie van leren en spreken. Ik had een mooi appartement op een goede locatie. De leraren waren zeer geschikt, ook goed en gezellig
R.G.

Vejer de la Frontera is een mooi stadje, waar ik voldoende rust vond om te studeren. Prettige internationale school met goede docenten. De lessen waren erg prettig en erg leerzaam. Ikkan iedereen aanbevelen om hier een cursus Spaans te gaan volgen, als je tenminste ook van rust houdt.
M.P. van Wely