bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Academisch Jaar/Semester cursussen

Tob

Je hebt plannen om minimaal 12 weken naar het buitenland te gaan. Misschien wel het hele academischjaar, maar je weet het nog niet. Zou je een heel jaar wel leuk vinden? Is het niet te duur? En als je nou niet slaagt voor je examen? Het tobben is al begonnen…

Stob!

Stop je getob. Tricolore helpt je met het maken van de keuze die voor jou persoonlijk de beste is. Je kunt ons bellen en mailen zo vaak je wilt. Door veel en vaak vragen te stellen, kom je straks niet voor verrassingen te staan.

Top

Je hoeft je bij ons nooit voor het hele jaar vast te leggen! Je kunt bijvoorbeeld voorlopig alleen de periode van september tot Kerstmis reserveren. Beslis daarna samen met ons, jouw ouders of medestudenten wat je in januari doet: doorgaan, stoppen of verhuizen. Wel kunnen we alvast wat mogelijkheden met je doornemen, maar je hoeft pas in november een beslissing te maken. Ons team zit voor je klaar om jouw e-mails te beantwoorden die je vanuit jouw eerste cursusplaats stuurt.

Kies voor een school of kies voor een keten.

Als je het liefste het hele jaar op één plaats wilt blijven, zoek dan vooral naar een school die het beste bij jouw wensen past, of dit nu een onderdeel van een keten is of niet.

Kies een keten als je grotere flexibiliteit wilt hebben. Ook nu kun je ervoor kiezen om alleen jouw eerste periode vast te leggen, maar ook binnen jouw eerste, tweede en eventueel derde trimester kun je beslissen naar een andere stad binnen de keten te gaan. De scholen rekenen daar soms wel wijzigingskosten voor maar je hebt geen annuleringskosten! Over deze wijzigingskosten zijn soms speciale afspraken gemaakt met tricolore.

 

Voordelen van een keten:
• één lesmethode
• éénmaal inschrijfgeld
• soepel switchen

Nadeel:
• iets beperktere keuze

Ketens:

don Quijote: Barcelona , Granada , Madrid , Puerto de la Cruz (Tenerife) , Salamanca , Valencia
Enforex: Alicante , Barcelona, Madrid , Marbella , Salamanca , Sevilla en Valencia
Sampere: Alicante , Madrid en Salamanca

Koinè: Florence en Lucca
Linguaviva/Linguadue: Florence en Milaan

France Langue: Parijs Victor Hugo, Parijs Opera, Bordeaux, Biarritz en Nice

Tricolore-garanties

1. als je wordt ingeloot voor jouw studie dan laten we jouw boeking kosteloos vervallen
2. ook als je zakt voor je eindexamen van de middelbare school en je het examenjaar moet overdoen, betaal je ons niets!

Kleine lettertjes: Je moet je inschrijven voor een cursus van minimaal 12 weken en je moet ons uiterlijk 6 weken voordat je cursus start, een schriftelijk bewijs sturen.

Laat jouw topjaar beginnen bij de voorpret!